pátek 1. září 2023

Vlněné sestry slaví 10 let!

 


Dnes slavíme 10.výročí otevření eshopu Vlněných sester a 6.výročí otevření našeho showroomu v Brně:-)

Je mnoho věcí, které se nám za těch 10 let podařilo vybudovat a na které jsme hrdé:-). Především je to náš spolehlivě fungující eshop, ve kterém nabízíme širokou nabídku přízí od předních evropských i zaoceánských dodavatelů ze současné světové scény, velké skladové zásoby, širokou nabídku pomůcek a knih.

 A je mnoho věcí, za které jsme vděčné ♥ Děkujeme vám za všechny objednávky v eshopu i v showroomu a především za všechna setkání s báječnou pletařskou komunitou, které jsme součástí.

Dnes jsme pro vás připravily výroční epizodu našeho podcastu :-).💥

Jako při každém výročí, i tentokrát máme pro Vás připravený velký "giveaway" - slosování z komentářů pod tímto příspěvkem na blogu, Facebooku, Instagramu a Youtube proběhne v příštím podcastu na konci září.

Jako pozornost k dnešnímu výročí je dnes 10% sleva na ručně barvené příze značek Tieke, Emiteri, Madelinetosh a LITLG (ceny jsou již na eshopu upraveny).

Děkujeme za báječných 10 let a něco si na naši oslavu svobodně nahoďte💥💥🎉🎉

Vaše Vlněné sestry💗



13 komentářů:

  1. Kateřina Linhartová1. září 2023 v 9:24

    Milé Vlněné sestry, přeji vám mnoho dalších desetiletí činnosti minimálně tak úspěšných jako doposud. Dělá mi velkou radost, že mohu být součástí pletařské komunity a děkuji vám za množství informací, které jsem díky vám mohla načerpat.Ať se vám oběma daří nejen v byznysu,ale i v osobním životě. Protože co bychom byly bez zázemí a bez našich blízkých. A heslo do dalších let? Minimálně jednu řadu denně,to je nejlepší medicína na všechny neduhy! Vaše Kateřina Linhartová.

    OdpovědětVymazat
  2. Markéta Vlková1. září 2023 v 12:50

    Přeji hodně chuti a elánu do další práce, aby stále byla koníčkem. A samozřejmě děkuji za vše, co pro nás i stále méně zkušené děláte 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Blahopřeji k 10. výročí Vlněných sester. Je až k neuvěření, kam jste se posunuly od začátků " v Bráně" až do dnešních dnů. Jsem ráda, že jste. Petra, Brno

    OdpovědětVymazat
  5. Věra Roškaninová8. září 2023 v 7:12

    Gratuluji k výročí. Máte krásný e-shop a těším se vás i konečně navštívím v showroomu. :-) A zároveň i mé milované Brno po mnoha letech. :-) Přeji vám oběma mnoho dalších úspěchů, příležitostí a mnoho, mnoho dalších krásných klubíček a projektů. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Milé Vlněnky, obrovská gratulace!

    OdpovědětVymazat
  7. Díky, za to, že děláte, to co děláte 🙂 Protože to děláte sakra dobře. Jedna z mála věcí, co je (pro mě) lepší u nás než v zahraničí je dostupnost a rozmanitý sortiment vlny ve vašem obchodě <3

    OdpovědětVymazat