čtvrtek 6. února 2020

Novinky na eshopu aneb jaký byl náš týden!



Tento týden jsme se většinu času věnovaly naskladňování nového zboží a následnému balení balíčků pro Vás. Děkujeme za všechny objednávky a skvělý ohlas na všechny novinky.

Máme velkou radost, že můžeme v našem eshopu nabízet francouzskou značku De Rerum Natura! O jejich příze jsme se zajímaly již dva roky a o to větší radost máme, že se nám to nyní podařilo:) Jedná se o nádherné 100% merino zpracované ekologickou cestou, nádherně jemné, zároveň tzv. "woolen spun" - vlna je ideální na zimní svetry a doplňky, na Ravelry je velmi oblíbená a  jsou z ní napletené tisíce projektů. Určitě vyzkoušejte!

V našem eshopu najdete dvě báze: silnější Gilliatt a tenčí Ulysse.












Na eshop jsme tento týden naskladnily také první velkou várku jarních a letních materiálů - jaro je ještě v nedohlednu, ale začít plést něco lehkého a být připraven se hodí;-)

Lino, Allino a Tussah Tweed od BC Garnu jsou osvědčené kvalitní materiály na halenky, svetříky, topy...








Pro velký zájem jsme opět objednaly sady tradičních rukavic od lotyšské firmy Hobbywool - v každé krabičce najdete návod (i v ČJ) a  potřebnou přízi pro daný vzor.
Děkujeme za všechny objednávky!



Dnes jsme také naskladnily kvalitní příze Lang Yarns!

Mille Colori Socks&Lace v nových odstínech! A jak vidíte na fotkách, hodí se i na háčkování!




 
Kate Davies je skotská designérka, která nás inspiruje tím, že pracuje a tvoří stranou sociálních sítí...její blog, návody a texty jsou plné tiché síly a inspirace.... na eshop jsme přidaly její knihy - nejnovější kolekci návodů na návleky a rukavice Warm Hands, kterou editovala spolu s Jeanette Sloan.





Novinek je v posledním měsíci hodně a my už se těšíme, jak je budeme postupně prozkoumávat a zkoušet a představovat víc. To nás baví nejvíc:-) 

Přejeme vám klidný zbytek týdne!

Foto: Kate Davies

3 komentáře:

  1. To jsou tak nádherné barvy, mám úplně rozjasněno v té venkovní šedi! Objednáno a na novinku se moc těším!!
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka Kate Davies je nádherná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že, nádherný postoj:-) líbí se nám ten klid...

      Vymazat