středa 21. února 2018

Navíjíme dál....:-)



S růstem zájmu o naši nabídku ručně barvených přízí Malabrigo, Fyberpsates a dalších, roste v poslední době také poptávka po navíjení přadýnek do klubíček.
 Protože bychom i nadále rády tuto službu zdarma nabízely, zakoupily jsme si elektronického pomocníka, protože bolavé ruce po navíjení nejsou pro pletařku to pravé:-) 

Z časových důvodů zůstává nabídka navinutí 5 přaden z objednávky (oceňujeme, když si velké objednávky nedělíte do více faktur)

Dovolujeme si upozornit, že skladovat příze je lepší nenavinuté, po navinutí je příze více napjatá a dlouhodobě je tedy určitě lepší uchovávat příze v přadenech:-)

A teď už jdeme navíjet:-))





5 komentářů:

  1. To je výborná služba a nabídka Vlněnky. Já si však nejraději smotávám v klubíčko sama, postaru :o) a dělám to vždy těsně před pletením. Poslouží mi dvě židle, které si k sobě otočím opěradly, vzdálenost určím přadenem, na opěradla natáhnu přadeno a už motám.
    Mějte hezké dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Služba je to opravdu báječná, Vlněnkám za ni velký dík, já se při namotávání jenom rozčílím, a to tak, že už pak nic neupletu :) Motací verzi se židlemi neznám, díky za tip. M.

      Vymazat
  2. Ja si tiez radsej navijam sama a rucne -beriem to ako sucast pleacej terape:-)
    Ale pekne navinute klbko od vas ma vyhodu, pekne stoji na mieste
    Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, to je fajn.
    Mě to motání nebaví, ale mockrát jsem ho nedělala.
    Jako dítě taky naštěstí mockrát ne, máma si přadena dávala často na židle, jak píše první komentující.

    OdpovědětVymazat