pátek 1. září 2017

Basic!





Vytvořily jsme velmi jednoduchý návod pro začátečníky nebo milovníky jednoduchosti:-). Jednoduchý trojcípý šátek s dlouhými cípy pro pohodlné nošení si můžete uplést z 1 klubka jakékoliv ponožkové příze tlouštky "fingering".  
Šátek na fotografiích je upletený z 1 klubka příze Jawoll Magic 234
Návod v češtině naleznete zde.
Návod byl upgradován 4.9. - prosíme všechny o nové stažení.





Přejeme hezké pletení!

6 komentářů:

  1. Mám tu jedno fingering klubko, se kterým si pořád nevím rady - už jsem párala Cupido cowl i Stripe study. Tenhle návod vypadá nadějně a naší Áně by šátek mohl být tak akorát :-) Díky!
    I.

    OdpovědětVymazat
  2. 1.září je pro mě něco jako 1.ledna. Prostě nový začátek. K takovému datu se jednoduchý šátek, vhodný i pro začátečníky, báječně hodí. Dobrá volba. Díky za návod. Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, moc ráda vyzkouším! Na žádný šátek jsem si ještě netroufla.
    Prosím, nechybí ve 3. řadě na konci jedno nahození? Dlouho jsem nepletla a jedna půlka šátku mi vychází delší (více ok).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za upozornění, již je opraveno, omlouváme se.

      Vymazat
  4. Můj první pletařský projekt. Díky za návod pro začátečníky. Už mám skoro hotovo - mohu poprosit o doporučení na prací prostředek? Případně jaký další začátečnický návod byste mi doporučili? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      to je skvělé! O pracím prostředku chystáme článek na blog tuto středu. Co se týká dalších projektů, mrkněte na pravou lištu - Bactus, Boneyard, Age of Brass and Steam...:-) at se daří:-)

      Vymazat