pondělí 20. března 2017

KAL 2017...pokračujeme






V naší facebookové skupině i na Ravelry se pod tagem "springkal2017vs" množí krásné začátky šátků Laurelie! Už se objevují i šátky dopletené:-). 

Připomínáme možnost zúčastnit se závěrečného slosování o zajímavé ceny!
Autorka návodu Lisa Hannes věnuje třem vylosovaným účastnicím našeho KALu 1 návod zdarma!
Protože je zájem o náš KAL velký, rozhodly jsme se vylosovat také tři účastnice, které  dostanou zajímavé dárky z našeho eshopu:-)
 
Pro účast ve slosování je potřeba poslat nám fotografii upleteného šátku (alespoň jedna příze z našeho eshopu) na náš email: info@vlnenesestry.cz :-) do 9.6.2017

 V překladu návodu se vyskytly chyby, vše najdete na blogu v ERATTA, překlady posílané od data 20.3. dál již jsou opravené. Za vzniklé komplikace se omlouváme. Pokud vzor nevychází, doporučujeme podívat se na rozkres, český překlad a anglickou variantu- jsou zde tři zdroje, které je možné porovnávat.

Stále je možnost se k našemu KALu přidat, pro inspiraci fotografie nádherné varianty z přízí Rosy Green Wool od naší zákaznice:)









6 komentářů:

  1. Já jsem šátek dopletla včera :-)) Tak ho nafotím a pošlu, ceny jsou lákavé :-)) Pletla jsem podle diagramů a problém vůbec žádný, přišel mi i celkem jednoduchý :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Snad to časově zvládnu, mám problém s brněním prstů, asi jsem si namohla karpály, tak jsem musela pletení odložit :o(((. Jinak bych ho už měla hotový :o), je to pech.
    Alena

    OdpovědětVymazat
  3. Velice povedená akce! Laurelie mne baví :o)

    OdpovědětVymazat