středa 11. ledna 2017

Project Peace

 
 

V adventním čase loňského roku jsme se přidaly s pletařkami z celého světa k projektu Christiny Campbell - Project Peace - společné pletení s myšlenkou na mír .... byl to krásný projekt a nákrčníky rády nosíme:-)


Varianta z Tosca Light 58


Varianta z Malabrigo Silky Merino Spring Water (2,5 klubka)

Další varianty od českých pletařek, které se projektu také zúčastnily:

 Mechita Arequita

 Tosca Light 50 a Tosca Light Luxe 74

Mechita Lluvias

Nákrčníků vzniklo mnohem víc - najdete je např. zde na Ravelry

V originálním návodu se na okraj připlétá dutinka, nám se zdá jednodušší dutinkou rovnou nahodit - jak se toto nahození dělá se můžete dozvědět na tomto videu:-)



Na přání jsme také natočily, jak se plete vzorek nákrčníku "Project Peace".



Nikdy není pozdě se přidat k tomuto krásnému projektu:-)

 



6 komentářů:

  1. Děkuji za skvělý tip, přidala jsem se před Vánocemi také, v těchto dnech ho z krku skoro nesundám. A je hezké, že projekt pokračuje dál....doporučuji. Adéla

    OdpovědětVymazat
  2. I já jsem spolu s vámi pletla. A zapomněla vyfotit... Darovala jsem jej paní sousedce. Ještě v ten samý den mi přišla říct, že si nákrčník přivlastnil manžel :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo to krásné pletení. Užívala jsem si jej každým očkem a celkově jsem se před Vánocema, díky projektu, krásně zklidnila ;)
    Díky <3

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla jsem s vámi plést. Nakonec byl prosinec hektičtější, než jsem si přála, ale těšila jsem se myšlenkou, že myšlenkou na pokoj ve světě člověk nic nezkazí ani v lednu či únoru. Třeba nás takových bude víc. Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavý projekt a nákrčník je moc pěkný. :-) Prosím, tou dutinkou se dá i zakončit? Moc děkuju. Přeji pěkný den! Dáša. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, je to v návodu popsané a máme na to video na youtube.

      Vymazat