čtvrtek 15. prosince 2016

Informace k provozu eshopu




Stále se snažíme vylepšovat naše služby pro vás:-) Jedním z velkých posunů v našem eshopu a malým vánočním dárkem pro vás je novinka v podobě nového třídení přízí - podle barev. Na eshopu ho najdete jak rozepsané v kategoriích, tak v podobě krásných barevných klubíček pro rychlé a snadné vyhledávání:-) (Je možné, že při prvním načtení stránky se zobrazí klubíčka velká, použijte tlačítko F5). Věříme, že vás tato novinka potěší:-).

Připojujeme informace ohledně dalších drobných technických změn, které se s koncem roku sešly na našem eshopu:

Poštovné:

Snížily jsme cenu Doporučeného psaní na 55 Kč. Tento způsob dopravy je vhodný především pro jehlice, lanka a ostatní pomůcky. Balíček by neměl přesahovat výšku 5 cm, proto není vhodný pro některé příze (Tosca Light, navinutá klubka Malabriga, Cocoon atd.) Balík do Ruky stojí 105 Kč.


Osobní odběr v Brně bude od nového roku možný pouze v pátek - čas dle individuální domluvy.


PayPal - berte na vědomí, že při přímé platbě formou platební brány PayPal nemůžeme nastavit poštovné zdarma.


Komunikace s námi:

Nejlepší způsob komunikace s námi je napsat email na info@vlnenesestry.cz.

Je možné nám také poslat zprávu na stránkách Vlněných sester na Facebooku a na eshopu - to všechno jsou místa, kde se snažíme o rychlou a včasnou komunikaci - jsme tam na ni dvě:-)

Prosíme, nepište nám soukromé zprávy na Facebooku, pokud je předmětem zprávy něco, co se týká Vlněných sester. Děkujeme:-)

Na vaše dotazy odpovídáme v pracovní dny od 8 - 17h.
 


Skupina na FB:

V naší facebookové skupině nás brzy bude 1000 :-) Jsme rády, že ve skupině vládne přátelská atmosféra a  věříme, že každý tam může najít radu či řešení pro svoje pletařské otázky. Chtěly bychom ale především upozornit, že skupinu Pleteme s Vlněnými sestrami jsme nezaložily jako obecnou skupinu o pletení, ale jako fórum pro naše zákaznice a všechny ostatní, kteří se zajímají o to, co děláme.
Prosíme tedy, aby příspěvky, které přidáváte do skupiny, nějakým způsobem souvisely s Vlněnými sestrami - návody, příze, techniky pletení, dotazy k výše zmíněným věcem.
Prosíme také, abychom ve skupině respektovaly autorská práva a nesdílely placené návody. Děkujeme za pochopení a respektování:-)


7 komentářů:

  1. Třídění vln podle barev je skvělý nápad. Hned jsem vyzkoušela, funguje! Jen pro lepší orientaci bych nad zobrazená klubíčka přidala nápis PODLE BAREV.
    Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za recenzi, jsme rády, že to funguje:-) Doplnily jsme "Podle barev", děkujeme za tip:-)

      Vymazat
  2. To je dobrá vychytávka. A ještě ta klubíčka moc pěkně vypadají. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Zuzko:-) I nám se líbí, jak najednou vidíme hezky podobně barevná klubka vedle sebe:-)

      Vymazat
  3. Váš krásný přístup ke své práci vážně obdivuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ever wanted to get free YouTube Views?
    Did you know you can get these ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    OdpovědětVymazat