čtvrtek 14. ledna 2016

Inspirují nás....Justyna Lorkowská

Dnes se vracíme s naší rubrikou o zahraničních designérech, kteří nás inspirují, a s radostí Vám představujeme polskou designérku Justynu Lorkowskou  neboli Lete na Ravelry:-).
 Justyna má široký záběr návrhů od nádherných šátků, přes čepice po krásné halenky, svetry a dětské úplety. Ráda také plete z Malabriga, některé návrhy jsou dělané přímo pro příze Malabrigo:-)

Seznamte se prosím s Justýnou:-)

 















Všechny fotografie použité s laskavým svolením autorky.


8 komentářů:

  1. I mě inspiruje, jedna z mých nejoblíbenějších návrhářek.

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno jsem koukala do jejího blogu. Má krásné nápady.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Určitě skvělý nápad...snažíme se ale KAL dělat z návodů, které jsou zdarma, aby byl dostupný pro co nejvíce zájemců...Justyna bohužel zdarma návody moc nemá:-( ...ale třeba časem uděláme i s ní:-)

      Vymazat
    2. Díky modelům Justyny Lorkowske jsem se naučila nakupovat na Ravelry. Chtělo to zkrátka ten správný impuls ...

      Vymazat
  4. Krásné věci i pro dítka, to se mi zrovna hodí :-). Neplánujete v nabídce e-shopu zkrácené výměnné jehlice Knit Pro? Možná je tam máte a já je přehlédla. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, zkrácené jehlice zatím nemáme, není problém je ale objednat při příští objednávce. Momentálně tu mám jedny vel. 4., které si paní nakonec nevzala. Kdybyste potřebovala jinou velikost, napište svoji předobjednávku na email info@vlnenesestry.cz a my objednáme:-) Kateřina

      Vymazat