pondělí 16. února 2015

Knit Pro!

Naše touha po opravdu dobré nabídce jehlic Knit Pro nás dovedla k novému dodavateli a tak Vám můžeme s velkou radostí v našem eshopu nabídnout již poměrně širokou nabídku výměnných jehlic Symfonie Knit Pro a také několik šikovných pomůcek zn. Knit Pro pro pletařky.


Výměnné jehlice Symfonie Knit Pro máme nyní v nabídce ve velikostech 3 až 9. Jehlice jsou vyrobené ze dřeva s krásným "chevron" efektem na povrchu. Povrch je matný, krásně klouže po všech typech přízí, špička je ostrá, jehlice jsou lehké, ale pevné. Perfektní volba jak pro začátečníky tak pro zkušené a vášnivé pletaře:-).
Jehlice se používají s výměnnými lanky, spoj je velmi hladký. Lanka jsou v naší nabídce v délkách 60, 80, 100 a 150cm. 
Stále v naší nabídce v doprodeji najdete také jehlice Knit Pro vyrobené pro firmu Prym. Od těchto originálních se liší pouze tmavší barvou, lanka jsou černá.


Dále máme v nabídce šikovné pomocníky - počítadla řad, která jsou při pletení některých vzorů velmi užitečná. Pro rozlišení velikostí jehlic nabízíme měřidlo. Pro dokončovací práce máme nyní v nabídce také vypínací špendlíky a vypínací bloky.

Sada blokovacích drátů (tzv. blocking wires) je vychytávkou, která potěší jistě všechny fajnšmekry. V sadě je 15 drátů různých délek i síly, 20 špendlíků a metr. O použití těchto pomůcek se můžete více dočíst zde.

Je pro nás také radostí, že můžeme nyní nabízet skladem i poptávanou sadu Symfonie Deluxe! Obsahuje jehlice vel. 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5., 6, 7, 8; lanka 60 cm, 80 cm , 100cm.; spojky pro propojování lanek,koncovky, klíčky pro zamykání spojů -  to vše v praktickém obalu.

Pokud máte chuť nebo potřebu vyzkoušet nějaké jiné produkty od firmy Knit Pro, neváhejte nám napsat, můžeme objednat!


Věříme, že Vám tato nabídka  udělá radost, stejně jako nám!
Knit pro....for those who love to knit.....


3 komentáře:

  1. ....taky na ně nedám dopustit! Hlavně ta super špička a jak jsou příjemný na omak.... no, a ta vymoženost odložit práci na pozdějc, to je teda věc:o)) (jen hlídat, aby těch kostlivců nebylo příliš:o))

    Jinak potřetí rozpletena "Inspira" - nejdřív nespokojenost s velikostí, pak zase s barevností.... tak teď už to snad dopadne!!!

    OdpovědětVymazat
  2. to je zapeklitá věc.... bych potřebovala všecko.......

    OdpovědětVymazat
  3. jsem si objednala na zkoušku a teď se mlátím do hlavy ,že jsem už dávno všechnu vlnu co mám nevyhodila ,musím s ní něco honem udělat ,protože jak muž uvidí ,že mám úložný prostor plný vlny ..tak bude vrčet proč chci objednávat další ,vysvětlete chlapům ,jaký je rozdíl ve vlně ..to prostě nelze .....takže to jdu přebrat ,něco rozdám a z něčeho mu upletu svetr ,ať má radost ..přeji všem krásné pletení ............................

    OdpovědětVymazat