pondělí 24. března 2014

Rowan!


Vlněné sestry rozšířily škálu přízí o další z evropských značek  - tentokrát z Britských ostrovů.  Firma Rowan patří ke světové špičce mezi výrobci přízí a máme radost, že její klubka nyní můžeme nabízet i v našem eshopu.

Z velké nabídky Rowanu jsme pro začátek vybraly přízi Felted Tweed DK - univerzální podzimní až zimní tweedovou přízi v rustikálních barvách.


Rowan má na svých stránkách motto "naší náplní vždy bylo inspirovat a učit lidi radosti z pletení". Vlněné sestry to cítí podobně a přejí Vám radost nejen z pletení.

13 komentářů:

  1. Wauh ... vy se teda krasne rozletate do vlneneho sveta. Rowan me moc laka a zrovna tweed moc. Reknete mi, prosim, kouse?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z mého pohledu nekouše, je to jemné, ale ještě se určitě vyjádří Helča, ta už Felted Tweed nosí:-)

      Vymazat
    2. Mám upletený šátek z této příze a je příjemný, podle mě nekouše, ve srovnání s merinem jen mírně. Každý je jinak citlivý, tak to určitě není objektivní tvrzení:-)

      Vymazat
    3. Predem dekuji. Ja zase pletu skoro vsechno z merina, nebot je me prijemny. Ale na jarni svetrik me prave padla do oka takovato vlna http://brooklyntweed.com/index.html. kdyz srovnate treba alpaku od Drops ( kterou teda vubec nesnesu ) s tweedem ?
      Moc a moc dekuji.
      Jinak ten cerveny sal vypada naprosto skvele.

      Vymazat
    4. Pokud je pro Vás Alpaca od Dropsu kousavá, tak se obáváme, že by pro Vás tento tweed nebyl vhodný. Z naší nabídky je velmi jemný např. Jeans Ball od Shoppelu :-)

      Vymazat
    5. Dekuji. tak nejak jsem si to myslela.

      Vymazat
  2. Kraasne , práve som sa minulý týždeň pozerala po nejakých tweedoch , vratane tejto značky. Koľko klbiek treba prosim na sveter vel. 38 ? H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme:-) podle zkušeností pletařek z Ravelry.com bychom odhadovali +- 7 klubek, tj. 1200m. Záleží na požadované metráži u daného návodu. Ať se daří. VS

      Vymazat
  3. Nádhera, zase tolik nových krásných barviček a velmi zajímavá příze. Z tweedové příze jsem zatím ještě nepletla....Moc se mi líbí ta oranžová. Mám velké cukání.....:-)

    OdpovědětVymazat